DAB AUTO SERV

DESPRE DAB AUTO SERV

DAB Auto Serv, Reparator Autorizat al marcii Jaguar, Land Rover, in Bucuresti, este sustinut de o echipa de profesionisti, a carei pasiune pentru autoturisme se reflecta in intâmpinarea nevoilor de rezolvare a problemelor specifice, care executa servicii de cea mai buna calitate pentru tine si masina ta.

DAB Auto Serv va pune la dispozitie un atelier configurat cu echipament tehnic de ultima generatie, conform standardelor oferite de producator, menit sa va ofere maxima calitate si cele mai bune servicii in cel mai scurt timp.

De la reviziile tehnice periodice pana la operatiuni complexe de reparare, service-ul nostru este intotdeauna pregatit sa corespunda si celor mai exigente criterii de calitate, fie ca acestea se refera la dotarea tehnica sau la pregatirea personalului.

Atelierele de tinichigerie si vopsitorie din cadrul DAB Auto Serv, ne ofera posibilitatea sa efectuam peste 300 de reparatii lunar, asigurandu-va de calitatea si promptitudinea efectuarii lucrarilor.

Atelierul de caroserie beneficiaza de dotari de ultima generatie si de personal instruit continuu cu privire la utilizarea celor mai noi tehnologii de reparatie, totul pentru obtinerea unui grad maxim de satisfacere al clientilor nostri.

In plus, dupa iesirea automobilului dvs. din perioada de garantie, asiguram intretinerea periodica si repararea in conditii optime, totul la preturi fara concurenta. Ne straduim sa oferim promotii interesante si atragatoare pentru reparatiile post-garantie, precum si piese de schimb originale, a caror calitate inseamna satisfactii in plus pentru dvs. si nu in ultimul rand, un plus de siguranta in trafic.

DAB Auto Serv indeplineste calitatea de Reparator Autorizat si distribuitor de piese si accesorii Jaguar si Land Rover, putând efectua lucrari de mecanica, electrica, tinichigerie si vopsitorie in conformitate cu standardele impuse Jaguar Land Rover Limited, pentru marcile Jaguar si Land Rover.

1

DAB AUTO SERV - BUCURESTI

SERVICE

  • Vânzări
  • Service
  • Vopsitorie/Caroserie
  • Piese

ORE DE DESCHIDERE

Luni – Vineri:8:00 - 17:00
Sambata:Închis
Duminica:Închis